Program
- Kvalitatívne, kvantitatívne a etické aspekty konzumácie mäsa.
- Aké mäso si vybrať – technológia chovu dobytka a spracovanie mäsa, kontaminanty a GMO
krmiva, mäso a rakovina, antibiotiká a iná „chémia“ v mäse, - Bio-mäso, mäso zo sladkovodných rýb, hovädzie mäso a bravčové mäso
Absolovovaním webinára získate:
- Certifikát AVP SR o absolvovaní webinára
- Odpovede na Vaše otázky a diskusiu s lektorom
- Študijný materiál

Ing. Ivan Mach, CSc.
Vyštudoval chemicko-technologickú vysokú školu v Prahe. Od sedemnástich rokov sa venuje odbornej športovej a dietologickej publicistike a lektoroval radu odborných knižných publikácií. Je autorom množstva kníh, prekladov, odborných publikácií, článkov, skript a prednášok. Pôsobí ako poradca pre výživu a životný štýl, športový dietológ, je lektor radu kurzov, odborným garantom certifikovaných kurzov výživových poradcov Nutris – prvú a nastaršiu školu pre výživových poradcov v ČR, ktorú v r. 2004 založil. Je taktiež zakladateľom Aliancie výživových poradcov ČR.