Program
Postavenie sacharidov medzi živinami, glykémia a prirodzené mechanizmy, ako ju telo udržuje v norme, nízkosacharidová strava ako prevencia obezity, cukrovky a rakoviny, sacharidy a mýtus celozrnného pečiva, margarínu a cholesterolu, nízkosacharidová strava – štúdiami overená, bezpečný a trvalo udržateľný nástroj redukcie nadváhy a obezity.
Ing. Ivan Mach, CSc.
Vyštudoval chemicko-technologickú vysokú školu v Prahe. Od sedemnástich rokov sa venuje odbornej športovej a dietologickej publicistike a lektoroval radu odborných knižných publikácií. Je autorom množstva kníh, prekladov, odborných publikácií, článkov, skript a prednášok. Pôsobí ako poradca pre výživu a životný štýl, športový dietológ, je lektor radu kurzov, odborným garantom certifikovaných kurzov výživových poradcov Nutris – prvú a nastaršiu školu pre výživových poradcov v ČR, ktorú v r. 2004 založil. Je taktiež zakladateľom Aliancie výživových poradcov ČR.