Absolventi kurzu – Poradca pre základnú výživu majú jeho prvú časť úspešne za sebou!

Počas tohto víkendu odznelo skutočne veľa zaujímavých a dôležitých informácií z úst fundovaných odborníkov v tejto oblasti. Jedným z nich je aj Doc. PaeDr. Ing. Jaroslav Jedlička, PhD., ktorý je odborník na výživu človeka a na túto tému už dlhé roky prednáša nielen poslucháčom na VŠ Poľnohospodárskej v Nitre.

Nie je len výborným rečníkom, ale je zároveň odborným špecialistom, ktorému sa podarilo aplikovať teoretické poznatky do rozsiahlej praxe. Toto množstvo životných skúseností, zážitkov a reálnych príkladov zo života z jeho profesnej praxe si aj absolventi základného kurzu výživy, pripraveného pod vedením AVP SR, môžu so sebou odniesť po skončení kurzu.

Veľkú pozornosť si určite získala aj energická prednáška plná užitočných informácií od pani doktorky – MUDr. Jany Budayovej, ktorá skutočne fantasticky zaujímavým spôsobom predniesla svoje osobné skúsenosti z reálnej praxe a ktorá zároveň ako kondičná trénerka a finalistka majstrovstiev Európy v kulturistike, fitness a bodyfitness vynikajúco prepojila zdravú výživu so športom a pohybovou aktivitou.

A neposlednom rade je tu prednáška Ing. Ivana Macha, CSc – priamo zakladateľa a prezidenta Aliancie výživových poradcov ČR. Mnohí sa už s jeho skvelým prístupom k výžive a výbornými prednáškami mali možnosť stretnúť už po niekoľkýkrát. Výnimočnosť prednášok od pána Ing. Macha na základnom kurze výživy nie je výnimkou. Ani tentokrát nesklamal a absolventom kurzu priniesol množstvo užitočných informácií a poznatkov a rád zo svojej dlhoročnej praxe v oblasti výživy, ktoré prepojil s veľkým množstvom osobných životných skúseností.

Za zmienku určite stoja aj zaujímavé prednášky od výživových poradcov – Jána Staša a pani Ing. Janky Trebulovej.

Veríme, že už aj táto prvá časť kurzu základnej výživy bude pre poslucháčov kurzu obrovským prínosom a pripraví ich pre prácu kvalifikovaných výživových poradcov na vysoko-kvalitatívnej úrovni nielen na Slovensku, ale i v zahraničí.