Kurz výživa ku kondícii aj vo vyššom veku

Už na 22. septembra sme pre Vás pripravili ďalší zo zaujímavých kurzov pod záštitou Aliancie výživových poradcov SR.

Ide o kurz orientovaný na zdravý životný štýl a stravovanie seniorov a pojednáva o problematike spojenej s výživou a kondíciou u ľudí vo vyššom veku.

Kurz sa uskutoční priamo pod vedením zakladateľa a prezidenta Aliancie výživových poradcov v Českej republike Ing. Ivana Macha, CSc., ktorý je uznávaným odborníkom v danej problematike a ktorý bol dokonca menovaný súdnym znalcom v obore.

Prevedie Vás zásadami primárnej prevencie, výživovými odporúčaniami, ako aj odporúčaniami pre udržanie si zdravej kondície vo vyššom veku a to na konkrétnych prípadoch a príkladoch s reálnymi ľuďmi. Okrem toho, ako si udržať kondíciu a zdravie v seniorskom veku, sa dozviete o vhodnej hlavnej i doplnkovej pohybovej aktivite, starostlivosti o svalový aparát a kĺby a dostanete aj odpoveď na otázku: „operácia alebo cvičenie?“

Zistíte viac o prevencii obezity a chorôb ako sú diabetes, neurodegeneratívne poruchy (Alzheimerova choroba a iné), ale aj o kardiovaskulárnych problémoch vo vyššom veku. Naučíte sa základné zásady k zdravým seniorským jedálníčkom, rovnako tak k užitočným doplnkom stravy a bylinným extraktom.

Kurz je vhodný nielen pre nutričných a výživových poradcov, ale rovnako tak pre ľudí, ktorí sú sami v seniorskom veku a pristupujú zodpovedne k svojmu zdraviu.

Viac informácií o kurze a prihlášku nájdete tu: Kurz výživa ku kondícii aj vo vyššom veku