Kurz výživa seniorov s podtitulkom: „Ku kondícii i vo vyššom veku“

22. septembra 2017 sa uskutočnil ďalší odborný kurz pod záštitou Aliancie výživových poradcov SR.

Kurz výživa seniorov s podtitulkom: „Ku kondícii i vo vyššom veku,“ viedol priamo zakladateľ a prezident Aliancie výživových poradcov v Českej republike – Ing. Ivan Mach, CSc., ktorý je dlhodobo uznávaným odborníkom v oblasti výživy.
Kurzy pod vedením profesionála, akým je práve p. Ing. Mach, sú tematicky, obsahovo, ale aj samotným podaním veľmi zaujímavé. Obsahujú veľké množstvo dôležitých informácií, údajov a faktov a to nielen v teoretickej rovine, ale aj v rovine osobných skúseností, poznatkov z výskumov či z reálneho života.

Musíme uznať, že aj Kurz výživa seniorov bol obrovským prínosom a to nielen pre skúsených výživových poradcov, ktorí sa denne stretávajú s touto generáciou ľudí vo svojich poradniach. Rovnako tak bol prínosný pre ľudí, ktorí sa sami ocitnú v tomto veku a hľadajú návod a odporúčania pre prežitie jesene svojho života v plnom zdraví.
Účastníci kurzu získali množstvo užitočných informácií z danej problematiky a tiež noviniek v oblasti zdravej výživy a životného štýlu nielen pre seniorov. Preto veríme, že všetky nadobudnuté vedomosti využijú jednak vo svojom živote a jednak aj vo svojej poradenskej praxi. Budú tak môcť posolstvo zdravého štýlu života, stravovania a zdravej výživy odovzdávať ďalším našim generáciám.

Ak máte záujem zúčastniť sa kurzov priamo pod záštitou AVP SR, sledujte ich zoznam tu:
http://avpsr.sk/kurzy/

Už teraz máte možnosť prihlásiť sa na naozaj obsiahly kurz pre Základnú výživu, ktorý je možné absolvovať aj ako rekvalifikačný kurz, pretože je vhodný pre všetkých, ktorí sa chcú venovať poradenskej činnosti a pracovať v oblasti výživy:
http://avpsr.sk/poradca-pre-zakladnu-vyzivu/

Tešíme sa na Vás!